Speciális tisztító és védőszerek

Tisztító és védőszerek speciális feladatokra

 - kép 1

Mélytisztító műanyag-, textil- és lakkozott felületekhez

A TENSID R 205 kitünően alkalmas nyilvános közlekedési eszközök belső tereinek tisztítására. (buszok, vonat, stb) Egyaránt kezelhetők vele textil-, műanyag-, valamint festett, fényezett felületek.

Fenntartó tisztítás esetén a TENSID R 205 vízzel 1:4 arányban higítható. A TENSID R 205 mélytisztítót a felületre egyszerűen ráfecskendezzük, majd tiszta törlőkendővel, vagy szivaccsal letöröljük.

 - kép 3

Még a legmakacsabb szennyeződések is egyszerűen, könnyen eltávolíthatóak.

Termékinformációk - TENSID R 205

Mélytisztító műanyag-, textil- és lakkozott felületekhez

Felhasználási terület

 - kép 2

Az R 205 környezetbarát eltávolítószer a következő műanyag és festett felületek mélytisztítására alkalmas: vasúti kocsik, fényezett felületek, konténerek, gépek, műanyag felületek.

Jellemzők

 - kép 5

Felhasználás

A tisztítószert szórással a szennyeződésre hordjuk. A hatásidő lejárta után a feloldott szennyeződést egyszerűen meleg vízzel lemossuk. Figyelem: NE hagyjuk a tisztítószert a felületre rászáradni! Ajánlott a szert felhasználás előtt egy kevésbé látható felületen tesztelni.

Anyagigény

Kb 50 – 200 ml / m2 anyagtól és szennyeződéstől függően. Pontos értéket a kérdéses felületen végzett próbával kaphatunk.

Felhasználási körülmények

Durva szennyeződések esetén (buszok, vasúti kocsik első tisztításánál) hiogítás nélkül használjuk. Fenntartó tisztításnál 1 : 4 arányban vízzel higítható. Felhasználás és száradás 5 – 30 Co-os anyag és levegő hőmérséklet között.

Hatásidő

Kb. 20 Co-os levegő hőmérsékletnél kb. 0,5 – 12 perc A szennyeződés rétegvastagságától függően.

Szerszámok tisztítása

Használat után azonnal vízzel.

Óvintézkedések

 - kép 4

Csomagolás, tárolás

12 x 1 liter/karton. Eredeti csomagolásban hűvös, fagymentes helyen 1 évig tárolható.

Jelölési kötelezettség

Nem jelölésköteles termék. Veszélyes szállítmányként való jelölése sem szükséges.

Megjegyzés

SZAKIPARI FELHASZNÁLÁSRA!

A szennyezett víz elvezetésével kapcsolatos mindenkori települési előírások betartása kötelező! Ez a termékismertető csak tájékoztató jellegű. Nagyobb felületű felhasználás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a felhasználás feltételei biztosítják-e az optimális végeredményt! A szakszerűtlen felhasználásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Felhasználói tanfolyamon való részvétellel és technikai segítséggel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.

Változtatások jogát, melyek a termék tökéletesítését, vagy felhasználhatóságát javítják, fenntartjuk.