Rólunk

Projektjeink:

projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00613

 - kép 5

Ifotech Clean Kft.

Az Ifotech Clean Kft. a mintegy 20 éve a graffiti eltávolítás és védelem területén működő svéd Trion-Tensid AB. termékeinek kizárólagos importőre, és magyarországi forgalmazója, valamint a cég által kifejlesztett know-how alkalmazója.

Speciális tisztítás felsőfokon

Speciális gépeink segítségével komplett sétáló utcákat, játszótereket, sportlétesítményeket könnyedén és gyorsan tisztíthatunk meg úgy, hogy a burkolatokból a szennyeződéseket tökéletesen eltávolítjuk, s így az eredetihez közeli állapotot visszaállítjuk.

 - kép 6

Tevékenységeink

Speciális tisztítással foglalkozó cégünk az alábbi tevékenységeket végzi:

 - kép 8

Akcióink

Rendszeresen látványos graffitimentesítési akciókat szervezünk, hogy minél többen legyenek azok, akik hajlandók tenni a graffitik és azok elhelyezői ellen.

 - kép 1

Eszközpark

 - kép 3

Minősítéseink

Az elvárt minőség ellenőrzése, szabályozása, biztosítása és irányítása a vezetőség feladata és felelőssége. Munkatársaink minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.

MSZ EN ISO 9001:2009

Az ügyfeleink által meghatározott igények és elvárások folyamatos, magas minőségi színvonalon történő teljesítésére törekszünk.

Állami Műemlékhelyreállítási és Restaurálási Központ Graffiti eltávolító és védőréteg alkalmassági minősítés

MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ

Mi is részesei vagyunk! Örülünk, hogy a KÉSZ Zrt sikeréhez mi is hozzájárulhattunk.

 - kép 2
 - kép 4
 - kép 7