Graffiti eltávolító szerek

TENSID AGS® 2+ (3640)

 - kép 1

A TENSID AGS® 2+ graffitieltávolítót ecsettel, vagy szóróberendezéssel a felületre felhordjuk, majd hatni hagyjuk. Amikor a festék teljesen feloldódott elkezdődhet a felület mosása.

A TENSID AGS® 2+ alkalmas porózus, valamint sima felületeken található graffitik eltávolítására. Pl: terméskő, klinkertégla, beton, stb.

A graffitit nagynyomású forróvizes mosóval kell lemosni.

A falról az eltávolítószert akkor mostuk le teljesen, amikor már nem habzik.

 - kép 2

TENSID AGS® 2+ (3640)

Graffiti eltávolító porózus felületekhez

Felhasználható grafiti- és festékeltávolításhoz – kül- és beltéri felületek kezelésére egyaránt alkalmazható – elsősorban porózus, de akár kemény felületek tisztítására is alkalmas – biológiailag lebomlik. (OECD Guidline 302B Zahn-Wellens/EMPA teszt szerint)

UBA-Nr.: 3750 – 0004

 - kép 3

Felhasználási terület

Az AGS® 2+ grafiti eltávolító a következő felületekről távolítja el gyorsan és megbízhatóan a grafitit, vagy más lakkfestéket:

 - kép 4

Felhasználás előtt egy kevésbé látható felületen próbatisztítást kell végezni!

Felhasználási útmutató

Az AGS® 2+ grafiti eltávolítót ecsettel, vagy légmentes szóróberendezéssel a grafitira, vagy lakkozott felületre felhordjuk. A szert 5 perctől akár 4 óráig a kezelt felület anyagától, a grafiti korától, és nem utolsó sorban annak vastagságától függően hatni hagyjuk. Végezetül a kezelt részeket gőzborotvával lemossuk. A mosásnál a vízhőfok 90 C°, a nyomás pedig 150 Bar legyen. A szórófej szórási szöge 15 – 25°. Megfelelő körülmények között a feloldott grafiti meleg vízzel és törlőkendő segítségével is eltávolítható.

 - kép 7

Jellemzők

Biztonsági előírások

Az AGS® 2+ grafiti eltávolító használatakor védőöltözet, gumi védőkesztyű és védőszemüveg viselése főleg gőzborotvás tisztítás esetén kötelező. Rosszul szellőző területeken (bel térben, állványozott homlokzatok, stb) “A” filter osztályú légzésvédő használandó.

Szállítás és felhasználás

Az AGS® 2+ grafiti eltávolítót áttetsző, 5 Literes műanyag kannában szállítjuk. Kiadósság: felülettől és az eltávolítandó festék mennyiségétől függően 0,5 – 1 liter / m2 Mosáshoz felhasznált víz mennyisége: 15 – 20 liter / perc

Tárolás, minőségmegőrzés

 - kép 5

Felbontatlan csomagolásban, lehetőleg száraz helyen tároljuk. Felbontatlan állapotban minőségét 24 hónapig megőrzi.

Jelölési kötelezettség

A termék jelölésköteles: Szem- és bőrizgató hatású!
Veszélyes szállítmányként való jelölése nem szükséges.

Megjegyzés

 - kép 6

A szennyezett víz elvezetésével kapcsolatos mindenkori települési előírások betartása kötelező! Ez a termékismertető csak tájékoztató jellegű. Nagyobb felületű felhasználás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a felhasználás feltételei biztosítják-e az optimális végeredményt! A szakszerűtlen felhasználásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Felhasználói tanfolyamon való részvétellel és technikai segítséggel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre.